Moederdag

10 mei is het moederdag!

Wij gaan de mooiste dingen voor u maken. Graag adviseren we u om via de website te bestellen en te laten bezorgen (kan ook op zondag) óf om te bestellen en op te halen (kan t/m 17:00 uur op zaterdag; ook via de achterdeur bij drukte).

Deborah, Sanne, Karin, Patricia

Corona Virus

De wereld staat op z’n kop…en ook wij weten niet zo goed hoe en wat te doen, maar we willen iedereen graag een hart onder de riem steken door toch aan huis te blijven bezorgen.

Bestellen kan via de website, maar we zijn ook op aangepaste tijden in de winkel, én we zijn telefonisch bereikbaar.

Voor iedereen; blijf gezond en zorg goed voor elkaar.
Deborah, Sanne, Karin, Patricia

VACATURE:
BLOEMIST 
 GEZOCHT  GEVONDEN!

Jouw moment voor een nieuwe uitdaging? Wij zijn op zoek naar een nieuwe fulltime-topper en gediplomeerd bloemist. Misschien ben jij dat! Laat snel iets van je horen. 

Bel 06 575 76 199 of loop even binnen voor meer info. 

September Website

Het heeft even geduurd maar we zijn er weer met een gloednieuwe website! De webwinkel wordt rijk gevuld met boeketten, potjes en plantjes. Afrekenen kan voortaan gewoon online met iDEAL, makkelijk toch!

Binnenkort ook verkrijgbaar zijn onze September Abonnementen, stay tuned!

Healthy Bunch

Citroenen, mandarijnen, ananassen, knoflook, maar ook onze prachtige aardbeien zijn een aanrader! Loop eens bij ons binnen en laat je verrassen door onze fleurige vitamineboost!

Meer vitaminen, bezoek onze WEBWINKEL

Bloemist September ontvangt certificaat Duurzame Bloemist

Het jaar 2019 begon voor bloemist September met een gouden randje; het bedrijf ontving het gouden duurzaamheidscertificaat van de Barometer Duurzame Bloemist. Want bloemist September is een bedrijf dat bewust omgaat met zijn bedrijfsvoering en de nodige verantwoordelijkheid neemt voor de wereld om zich heen.

Voor meer informatie:
BAROMETER BLOEMIST